18.4.13

gij zult nooit ...

...uwe zaailingen vergeten. stupid. Tenzij gij uwe tijd gebruikt om muziek te maken, Ik danke u het offer.
En weer geen foto's, tranen achter de lens maken toch geen heldere plaatjes. misschien een voor en na, als het ooit nog goedkomt.
Eén dagje zon. verdomme.

7 comments:

AnneTanne said...

Verbrand?
Ik heb maar een paar plantjes op overschot dit jaar, maar als je in de buurt komt...

natuurlijk-rijk said...

Oei oei, dat klinkt echt niet goed, ik heb er wel op overschot, begin mei ga ik ermee naar de ruilbeurs van velt

the666bbq said...

tja, na de koude winter waar de kweekkast overuren moest draaien om peper-temperaturen te benaderen dacht ik : ik zet de kast even vooraan in de lean-on nu het weer wat beter wordt; half dagje later : 36° en uitgedroogde zaailingen. Waar ik anders na uitdunnen drie keer teveel heb, heb ik nu na de reddingsoperatie misschien net genoeg voor een serre (en dan voor een keertje minstens twee van elk ras), als ze allemaal blijven doorgaan en niet teveel groeiachterstand oplopen. Tomaten zijn gelukkig plantjes die wat mishandelen kunnen verdragen ;-) Black cherry en oranje van goeijenbier zijn er misschien niet bij, afzien :-(

Zondag misschien ook al eens neuzen op de plantenmarkt in Grasheide, daar staan de tomatenliefhebbers elkaar de dieperik in te concurreren ... Gelukkig moeten die planten(ruil)markten nog allemaal beginnen ;-)

Ik hou alle opties open, bedankt ;-)

maar een mens moet ook al eens durven laten zien dat het kan mislopen, het internet staat vol genoeg met goed nieuwsshows...

bart said...

eerst die gulzige muis, nu een hittegolf... een sabbatjaar dringt zich op? :-)

the666bbq said...

neutneut, hier en daar kan je al wat frisgroen herkennen, als de kop wil blijven doorgroeien is er nog hoop. en ik vond een kartonnen doos op de werkplek met gezonde plantjes (waaronder black cherry en goeienbier) - lange leve de (zaden)ruil!!

all is not lost... zaterdag serre-dans.

Jelle Derckx said...

Dank voor deze post!

Bie said...

Blij te horen dat er nog mensen de spreekwoordelijke kemel schieten bij het tuinieren ;-)