21.11.10

een boom ...

Bijna pakjestijd, en plantjes schenken wordt dan eigenlijk veel te weinig gedaan. Nochtans iets waar je lang geniet van kan hebben dus geef me mijn jaarbudget aan sjaals dit jaar gerust aan vaste planten, heesters of bomen (wishlist verkrijgbaar bij de redactie, of kies gewoon wat je leuk vindt, als het maar geen coniferen zijn).
De kans is klein dat ik vanop twee kilometer zie welk boek je gekocht hebt, tenzij je iemand bent waarbij elk geschenk (zelf verpakt) uiteindelijk op een fles wijn lijkt (dat gaat je dan deze keer niet lukken).
Nee echt, een boom, het kan je leven veranderen .... Belgisch leger, niet lachen !! (staat er al maar ik zeg het graag nog eens - spreekt wel goed Duts)



Hopelijk kunnen we straks ook nog een beetje lachen na "de simulatie" op panorama ...

5 comments:

Unknown said...

sorry toch gelachen, zelfs met geluid af...
daar zijn hoge pieten van het leger doodsbang voor, rekruten die leren schieten, er moet maar ne zot zijn die in het rond begint te schieten...
Goe filmke, en bomen, ja ons mama heeft op punt gestaan 2 appelbomen te kopen voor ons.. maar eerst moeten we zelf eerst kennis vergaren en plaats maken.
Stuur iedereen (allez de familie toch) vroeg een kerstkaartje met uw bomen wens, kunnen ze niet zeggen dat ze het niet wisten :)

the666bbq said...

Lotte : you've got mail ;-)

bart said...

oh, doet er mij aan denken dat ik je ook nog een klein pakje moet opsturen!

Unknown said...

Voila boom in een pakje ;)

the666bbq said...

jeuj pakjes ;-)

en dat doet mij er dan weer aan denken dat ik nog heel wat zaden moet labelen ;-) maar eerst nog wat tuinplannen inkleuren...