26.7.09

Zoo zit dat ...

Voor die paar mensen die vandaag NIET in de Zoölogie van Antwerpen waren (ik had het kunnen weten) ...

[afb. baby olifant zoo antwerpen kai-mook]
Met baby olifant Kai-Mook gaat het goed ...

[afb. schildpad
Het ging er dikwijls voor geen meter vooruit ...


[afb. hoofd giraf]
En het was er meestal over de hoofden kijken ...

[afb. poesje stoei]
Voor af en toe een beetje actie ... (ja, ik heb er ook een hoop waar ze gewoon liggen te maffen)

[afb. zonneklopper]
Maar het was heerlijk in het zonnetje (onkruid is kruid dat op een ongewenste plaats staat, gelieve te wieden!) ...

[afb. 3 biggetjes (varkens)
Ik haal er voorlopig mijn lip niet meer voor op (tot binnen een jaar of 20 de nostalgie weer begint te knagen) ...

[afb. baby olifant zoo antwerpen kai-mook]
Maar zij vonden het leuk en dat is toch het voornaamste (maar het ritje met de trein vonden ze ook al leuk dus dat was misschien genoeg geweest; memo to myself : fill in flash!!) ... de twee buitenste zijn van mij, maar de middelste is ook geen vreemde.

Soit, volgende keer de Olmense zoo, maar morgen eerst weer ... tomatjes enzo.

8 comments:

AnneTanne said...

Bij die 'Volgende keer' ben je bij ons van harte welkom... We wonen zo goed als aan de overkant van de straat.

the666bbq said...

invitation accepted ;-) al hoop ik dat de veiligheid (in de zoo) ondertussen wat verbeterd is tegen de vorige keer (meer dan 20 jaar geleden) toen ik als kleine toen nog Meerhoutenaar, "ontrent" door een chimpansee de kooi werd ingetrokken, de aandachtige familie aanwezig kon me nog net redden (net-op-tijd-te-laat in 't oog gehouden kinderen, ge krijgt er grijze haren van 't schijnt). Maar hij (of zij) stak zo lief zijn hand uit ...

Anonymous said...

Och, dat is ook nog een klein prutske helemaal rechts (als je naar de foto kijkt). Genoot ze al van die vreemde beesten? Superleuke èn prachtige foto's trouwens!
PS Annetanne, here I come! (binnen een jaar of twee ;-))

the666bbq said...

17 maanden jonge JONGEN ;-) ik heb hem nog zo op de blauwe olifant gezet maar dat kon zijn meisjes-shirt blijkbaar niet redden, het betere van de vervangtenues die we op dat moment nog over hadden nadat iemand (laten we haar voor het gemak van de zaak proverbisch the girl-in-the-middle noemen) hem net iets te enthousiast had geholpen bij zijn frisdrankje (Caro was al net gestoken door de weps en zijn stoere jongens-T zat onmiddelijk vol helse angels) ... sorry Bram (aka Brambo aka Jerommeke-not-Jommeke) ... we hadden geen keus.

Hij wordt wild als hij dieren ziet dus die dierentuin moet voor hem wel indrukwekkend geweest zijn, maar ik denk niet 'te' indrukwekkend. De lange wachttijden zijn soms al wat lastiger naarmate de dag vordert maar als ze weer een beest zien is dat alweer vergeten, en voor de aquaria kunt ge die mannekes vanzelves nen dag parkeren (als ge eens nen dag geen opvang vindt ofzo, of eens op het gemakske een terraske wilt gaan doen...)

enneuh bedankt, die foto's halen bij Bram ook weer de nodige ooh's en aah's boven; ik was zelf ook zeer content van 'de oogst' ;-)

Anonymous said...

Ai, pijnlijk :-0 Nu zie ik uiteraard wat een guitig knaapje het is...

Bustani said...

Zoo, mooie foto's! De spruitjes mogen er ook zijn ;-)

AnneTanne said...

Grijns...
In de eerste jaren dat we hier woonden is er wel eens een aap ontsnapt - die kwam hier zelfs aan de keukendeur rammelen - en er sprong al een keer een kangoeroe voor mijn auto, maar de laatste jaren is dat niet meer gebeurd...
(Al was er natuurlijk dat dame dat een paar jaar geleden - door was het nu een luipaard? - verscheurd is...

ali khan said...

ik ben echt onder de indruk ... ik bezoek eerst deze site en ik vind het gewoon. grote inforamtive en behulpzaam berichten ...
zoo tv