18.6.10

kijk eens rond ...Bangelijk, video-videopanorama's, dus niet gewoon een reeks statische beeldjes geplakt tot een bol waarin je kan ronddraaien. Klik en sleep om uw positie te veranderen. Zoomen met het muiswielke en pauseer al eens om op het gemak rond te kijken. Port-au-Prince, Haïti, na de aardbeving maar uiteraard ook leuk voor uw gewone vakantiefilmpjes (meer Haïti).

How they did it ? Met een lenske en wat software, en tegen het einde van het jaar zouden ze zelfs een versie hebben van rond de 100 USD. Guess what Santa Clause is bringing this year! Hmm, maar dan moet ik wel een body hebben met video, guess what Sinterclause is bringing this year. Papa's en hun speeltjes. Alhoewel meneer, kijk eens rond, het weer is bij 120° zicht al om te huilen, wat wordt dat dan aan 360° : met z'n allen de winterblues in, putteke zomer ?? (Maar dus ook : één foto in de tuin van een "klant" en klaar!)

2 comments:

Thomas said...

Straf machientje en nog betaalbaar ook. Ik ben benieuwd naar de filmpjes die jij er binnenkort met gaat maken, als Santa Claus je goedgezind is tenminste. Leuk dat je ons bij je links geplaatst hebt.
Groetjes Thomas.

the666bbq said...

oh maar er staan veel speeltjes op de buy-a-licious (105 2.8 macro, 70-200 2.8, flitser(s),..., misschien de opvolger van de alpha700) ... je weet dat het een dure hobby kan worden he ;-)