1.1.09

't is weer voorbij die mooie ...

Het is weer voorbij, we kunnen er weer aan beginnen. Ik wens voor mezelf een 'gewoon, gewoon goed' jaar en ik gun iedereen uiteraard minstens dit weinig ambitieuze verloop. Wat je als kleine sloeber al snel door had wordt als oude snoeper steeds duidelijker : de tijd lijkt steeds sneller te gaan met het ouder worden; als de nasmaak van het desert van vorig jaar nog op de tong ligt dan is het einde van de pelicule waarschijnlijk niet ver meer af ...
Maar dan zal het hopelijk toch nog wat langer duren dan de 40 seconden uit het filmpje.Wie met de feesten veel rommel heeft gemaakt heeft pech want die weet vandaag wat doen, wie kleine dochters heeft krijgt van mij een perfect excuus om er even van onder te muizen met deze instructable : stijlvolle stoeltjes vouwen voor in het poppenhuisje (als je al de ijzerdraad al niet in een knoopje hebt gedraaid, en de kroontjes in het beste geval tot bikkels hebt herleid).

Bloggen geeft je de tijd om af en toe stil te staan bij de kleinste dingen, dat is alleszins beter als swaffelen ... laten we 2008 maar zijn voor wat het was.
Iedereen een gelukkig nieuw jaar.

No comments: