tag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post6555507325334735748..comments2023-03-19T02:42:12.366-07:00Comments on tuinieren in tuin en moestuin - grow your own veggies: Da kannekik ni pikke, ni pikke, nie pikkeleuh dedju ...the666bbqhttp://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-57057735527162466632009-10-27T14:05:08.907-07:002009-10-27T14:05:08.907-07:00en zelfs googlen hoefde niet want je had de linken...en zelfs googlen hoefde niet want je had de linken er al netjes bij gezet, bedankt Warre.<br /><br />trouwens ik heb me van week vergist ;-) dus ik heb nog een week extra om samen met jullie adresjes te sprokkelen ... laat dus maar komen. De italiaan van appelboom staat nog op steeds op één, nipt gevolgd door rood van Warre...the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-6247974556060733212009-10-27T13:53:47.275-07:002009-10-27T13:53:47.275-07:00... KOMKOMMERTIJD op de reep is een wreed lekker v...... <a href="http://www.komkommertijd.be" rel="nofollow">KOMKOMMERTIJD</a> op de reep is een wreed lekker veganistisch all-you-can-eat restooke ... mss iets platter maar de beste frietuur van België: de <a href="http://www.vindeenfrituur.be/data2.php?id=1475" rel="nofollow">FRIETKETEL</a> in de papegaaistraat ... een leuk restooke is <a href="http://www.restorood.be" rel="nofollow">ROOD</a> in de sleepstraat ( allemaal te googelen ) ... enjoywarrehttp://gezoemzoem.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-91166912814808096152009-10-27T01:57:07.468-07:002009-10-27T01:57:07.468-07:00daar ben ik eigenlijk toch redelijk gerust in; ze ...daar ben ik eigenlijk toch redelijk gerust in; ze waren toch nog lekker toen ze uit de pan kwamen, en de bokalen deden netjes "pop" bij het afkoelen dus die zitten wel goed dicht.<br />En terwijl ik me afvraag of ik azijn wel zo lekker vind zie ik al die toepassingen zo snel voorbijflitsen (juintjes, biet, tomaten met juin, augurken, haring, ...) dat ik amper kan volgen met slikken... arme Pavlov.<br /><br />Vers heeft uiteraard de voorkeur maar we kunnen niet zoals in Peru 12 maanden op een jaar asperges telen, en als dat wel zou lukken zou ik het ook niet zien zitten om een half jaar alleen maar bonen te fretten ;-) Spreiden is de boodschap... en ja, ik hoor het jullie denken, doseren bij aanplanten ook ;-) maar het oogst en verbruikseizoen van pepers en paprika's zou kort zijn hoor...the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-20304057194867776472009-10-27T00:15:15.757-07:002009-10-27T00:15:15.757-07:00Het ziet er in ieder geval al leuk uit, en als het...Het ziet er in ieder geval al leuk uit, en als het ook nog eetbaar is. Dan is dat meegenomen !!<br /><br />En ja heel herkenbaar...zo'n volle diepvries!<br /> Al ben ik een voorstander van vers!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-62915074853775361432009-10-26T14:26:52.498-07:002009-10-26T14:26:52.498-07:00Inmaken 'sans-gel' moet vanuit ecologisch ...Inmaken 'sans-gel' moet vanuit ecologisch perspectief toch een eerlijke kans krijgen vind ik ;-)<br />We zijn het zo gewoon geworden om alles in die witte kist te stoppen (maar het zijn wel energievretertjes he, zonder maar ook met zonnepanelen op het dak).<br /><br />ik heb net ook nog de grootsten A++ diepvries die er te krijgen was bijgekocht en voor dit peperding is den eerste keer maar ... het lukt toch met rode biet, de confituren zitten in hetzelfde schuitje en ik zou de halve diepvries nodig hebben voor de tomatensaus als ik de essence niet apart in bokalen zou bewaren. Halen alle bokalen het einde van het seizoen ? dat is misschien niet zo zeker als met de vriezer. Maar ik vind het soms erger om in het nieuwe seizoen een halve schuif prei weg te gooien om plaats te maken voor de nieuwe prei, dan dat ik een bokaal moet weggooien omdat hij niet lang genoeg vers was. En, en, en ... dit soort ringetjes lenen zich beter voor op de nacho-cheese dan ontdooide ingevroren prutpepers want daar gaan ze wel op lijken als ze uit de vrieskast komen ;-)<br /><br />bokalen heb ik ook altijd te weinig, dat nadeel heb je als je geen confituur of tomatensaus meer hoeft te kopen...<br /><br />Pompoenen (ik heb onthouden dat je daar geen echte liefhebber van bent) zijn nog gemakkelijker, die bewaren tenminste een redelijke termijn in eigen verpakking....the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-66043541887278095882009-10-26T13:32:21.297-07:002009-10-26T13:32:21.297-07:00mooi hoor, die potten inmaakdingk. Maar valt dat n...mooi hoor, die potten inmaakdingk. Maar valt dat nog te eten achteraf, vraag ik mij dan af? :-)<br />(zei de man met de grote diepvries en weinig glazen bokalen)barthttps://www.blogger.com/profile/11912217187031450740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-21127438492763534522009-10-26T08:12:26.849-07:002009-10-26T08:12:26.849-07:00Dit is vast shocking voor de junkfood eters....!
E...Dit is vast shocking voor de junkfood eters....!<br />Een geweldige aanblik- de smaak druipt van het scherm af...;-))))marleenhttp://wiz.aminus3.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-33104848133031376982009-10-26T02:14:12.669-07:002009-10-26T02:14:12.669-07:00;-)
ahah, daarmee vond ik hem nie... merci voor d...;-)<br /><br />ahah, daarmee vond ik hem nie... merci voor de update.the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-77758627960627427022009-10-26T02:08:16.485-07:002009-10-26T02:08:16.485-07:00Bijvoorbeeld omdat je foto's van een reis naar...Bijvoorbeeld omdat je foto's van een reis naar Italië op je blog zet :-)<br /><br />Ik heb de naam trouwens verhaspeld: 't is Marco Polo Trattoria, niet San Marco...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-72627434100593821082009-10-26T02:00:46.995-07:002009-10-26T02:00:46.995-07:00zeer lekker, zeker eens proberen...
in de pot van...zeer lekker, zeker eens proberen...<br /><br />in de pot van papa zat uiteraard ook een hele lemon drop, en daar is geen druppel limoen mee gemoeid ;-), ik kan me dus wel iets voorstellen bij dat mespuntje chilipoeder...<br /><br />mmmmh, die slowfood klinkt ook al ok.. (fan van Italiaans, hoe heb je dat zo kunnen raden ??)the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-77887195923724928392009-10-26T00:29:39.429-07:002009-10-26T00:29:39.429-07:00Klinkt heerlijk, die mosselen!
In Dranouter kan j...Klinkt heerlijk, die mosselen!<br /><br />In Dranouter kan je ook heerlijk eten hoor; boterham met beleg (uitgebreid), of even afzakken naar Watou voor 'een schelle van de zeuge'. In het algemeen is uit eten in de Westhoek een pak gezelliger dan in Gent, zeg ik maar even in alle ongenuanceerdheid.<br />Als je fan bent van italiaanse slowfood is Trattoria San Marco een aanrader, vlak bij de vrijdagmarkt. Is wel zonder poespas. En zeker te reserveren.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-74660290718450733052009-10-25T23:43:23.945-07:002009-10-25T23:43:23.945-07:00Ziet er jammie uit. Ik heb dit jaar voor het eerst...Ziet er jammie uit. Ik heb dit jaar voor het eerst de pure zilveruitjes variant gemaakt. Wel een Jalapeno erbij. Nu zo een 3 maand geleden dus denkelijk klaar om te gebruiken.<br />Wat de mosselen betreft, ik heb woensdag ook de moestuin geplunderd en vooral die venkel erbij is me heel goed meegevallen. Ik doe er ook een puntje chilipoeder bij.Moustachehttp://www.moustachetransparante.comnoreply@blogger.com