tag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post7401928756839146641..comments2023-03-19T02:42:12.366-07:00Comments on tuinieren in tuin en moestuin - grow your own veggies: kiplekker ...the666bbqhttp://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-33734579008118841982013-03-28T12:46:51.401-07:002013-03-28T12:46:51.401-07:00Thank you for these explanations. Good jobThank you for these explanations. Good jobObjet publicitairehttp://www.etixcreation.be/objets-publicitaires-et-cadeaux-d-affaires.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-75355890821856255022012-05-17T03:34:47.831-07:002012-05-17T03:34:47.831-07:00that's the spirit ;-)
de laatste nachtvorst z...that's the spirit ;-)<br /><br />de laatste nachtvorst zullen we vannacht wel gehad hebben, het kan alleen maar beteren nuthe666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-78663274129646200832012-05-17T02:34:48.251-07:002012-05-17T02:34:48.251-07:00wij hebben een nieuwe bbq, en daarom al 3x ge bbq-...wij hebben een nieuwe bbq, en daarom al 3x ge bbq-t dit jaar. <br />de eerste keer was het in maart, -4 ofzo, uiteraard de koudste zaterdag van die maand, de tweede keer was het ook fris, maar hebben we de vuurkorf aangedaan. De derde keer was afgelopen weekend, met grondvorst etc. <br /><br />Een beetje vreemd maar wel lekker, en als het weer eigenwijs is en niet zomers wil doen, dan heeft het weer pech, want wij doen het wel :)hare majesteithttps://www.blogger.com/profile/17546486973037204082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-70240988845803720762012-05-07T05:55:41.962-07:002012-05-07T05:55:41.962-07:00oh maar als we de pizza@bbq mogen meetellen dan zi...oh maar als we de pizza@bbq mogen meetellen dan zijn ze op één hand niet meer te tellen, daar laten we het weer ons ook niet voor tegenhouden ... wel al vaak gedacht dat de bbq een bouwantieken glazen afdakje verdient ;-)the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-45901496355028283262012-05-07T05:42:58.451-07:002012-05-07T05:42:58.451-07:00Jawadde dadde, dat zijn nu 's twee lekkere dam...Jawadde dadde, dat zijn nu 's twee lekkere dames, zie!<br />En drie weken achter of niet: wij hebben al twee BBQ's achter de rug/kiezen.Menckhttp://twaait.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-61469394746281151442012-05-07T03:05:51.718-07:002012-05-07T03:05:51.718-07:00* hoort het woord blogbbq *
* ziet een bbq en int...* hoort het woord blogbbq *<br /><br />* ziet een bbq en interessante receptjes *<br /><br />* heeft al eens een blogbbq georganiseerd; ja, zij wèl ja...*<br /><br />(sluit de haakjes)Onderdeappelboomhttp://onderdeappelboom.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-50996485730929093232012-05-07T02:49:51.198-07:002012-05-07T02:49:51.198-07:00let's try that on ... DUCK!! ;-)let's try that on ... DUCK!! ;-)the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-51887389564638943172012-05-07T02:38:55.843-07:002012-05-07T02:38:55.843-07:00Nochtans, ik ben er van overtuigd dat het ongeopen...Nochtans, ik ben er van overtuigd dat het ongeopend meegrillen van zo'n blik bier ook wel voor het 'betere dampwerk' kan zorgen! Te proberen op de volgende blogbbq? :-Dbarthttp://eigenwijzetuin.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-45562380899298513962012-05-07T01:52:54.114-07:002012-05-07T01:52:54.114-07:00mee erin maar geopend uiteraard wat de druk van he...mee erin maar geopend uiteraard wat de druk van het ketelke neemt (en de smaken vrijspeelt), er zijn er zelfs die heel de bovenkant eraf nemen maar ik weet niet hoe het dan zit met de structurele integriteit van de opstelling (zal wel nog beter dampen dan).<br />'t is daarbinnen in de poule ook enkele graden 'kouder' dan erbuiten, het duurt wel effe voor de kip haar kerntemperatuur van 75°-80°C haalt.<br /><br />no worries, gewoon eens proberen als ge een paar uur over hebt ('t is nie van 'wat gaan we nu asap eten')the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-1352003614140064142012-05-07T01:46:04.797-07:002012-05-07T01:46:04.797-07:00Nu vraag ik mij toch hevig af of zo'n blik hoe...Nu vraag ik mij toch hevig af of zo'n blik hoegaarden niet gigantisch ontploft, zo in een lichaamsholte bovenop de bbq? Of heb ik het verkeerd voor en gaat het blik niet mee op het vuur?barthttp://eigenwijzetuin.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-54681466465297955972012-05-07T00:34:19.077-07:002012-05-07T00:34:19.077-07:00maar nee gij, helemaal niet nodig, aan de prijs di...maar nee gij, helemaal niet nodig, aan de prijs die we voor deze beestjes mochten neerleggen (de goedkope waren op) en de juwelen aan hun polsen te zien, schat ik dat ze een leven in alleen maar luxe hebben gekend ...the666bbqhttps://www.blogger.com/profile/10557350449837571926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9217246699640755458.post-41747310710204352512012-05-07T00:10:18.445-07:002012-05-07T00:10:18.445-07:00Jakkes na onze kippenslachtpartij en als vegetarië...Jakkes na onze kippenslachtpartij en als vegetariër ben ik snel naar onder gescrold!natuurlijk-rijkhttps://www.blogger.com/profile/08247408899752242033noreply@blogger.com